diusmius

diusmius

Heti Betevő - Beszállsz?

2016. május 06. - dius_mius

img_20160506_160409.jpgBevallom eddig egy kicsit le voltam maradva. Nem olyan rég olvastam először a Heti betEVŐ elnevezésű akcióról, ami számomra totális újdonságként hatott, bár már évek óta működik az egyesületük. Ezután viszont hatalmas mosollyal fogadtam, mikor ma első alkalommal teljesen véletlenül találkoztam a kis "gyújtő üvegükkel", ami egy nagyon szuper befőttesüveg.

A kezdeményezés hasonló ahhoz, mint amikor +1 kávét/meleg italt lehetett előre fizetni vendéglátóhelyeken azok számára, akik nem engedhetik ezt meg maguknak. A Heti betEVŐ rászorulóknak gyűjt, majd az összejött adományokból vásárolt élelmiszerekből főz és oszt meleg ételt számukra. 

Próbáltam utánanézni az aktualitásoknak, és jelenleg négy városban - lentebb felsorolva - működik szuper kivitelben a segítségnyújtás. Az is biztos, hogyha betértek valahova - legyen az pékség, kávézó vagy bármilyen vendéglátóhely - szembetűnő lesz a vagány perselyként szolgáló befőttesüveg, aminek a kupakjára vágott résen át érkezhetnek az adományok. Úgyhogy járjatok nyitott szemmel és SZÁLLJATOK BE!

Az egyesület egyébként Budapesten, Makón, Székesfehérváron és Pécsen aktív, de az ország bármely pontjáról fogadnak támogatást. Részletes infokat az egyesület facebook oldalán találtok.

Szeressétek!

D.

u.i.: ...szálljatok be Ti is!

A bejegyzés trackback címe:

https://diusmius.blog.hu/api/trackback/id/tr698691816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása